הגעתי למסקנה שאני בחורה חלשה עדיין יש סיכוי??

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/06/2011 | 23:02 | מאת: אפרת

שלום דוקטור. אני בת 31 מעשנת מגיל 14 ממוצע של כ 2 קופסאות ליום. החלטתי להפסיק לעשן קניתי את הספר של אלן קאר הדרך הקלה להפסיק לעשן , כשקראתי את הספר הרגשתי כאילו יש לי את כל הכח בעולם להפסיק אפילו האמנתי שאני אוכל לרפא את כל העולם מעישון אבל מסתבר שלא. אין לי ואף לו מעט כח להחזיק יותר משלוש שעות ללא סיגריה. באם אני מקרה אבוד? האם יש אנשים שכן נועדו לכישלון? אולי לך יש פתרון בשבילי ?? די נמאס לי כבר מהתלות הנוראית הזו. יכול להיות שיש כבר נזק בלתי הפיך וזה כבר לא משנה אם אפסיק לעשן או לא?? אודה לך על תשובתך המהירה. שבת שלום , אפרת.

אפרת שמח שקראת ספר שנותן תובנות חשובות על עישון יש לי חילוק דיעה מקצועי לגטימי עם השיטה בהיותי רופא אני לא מאמין בהתעלמות מהצורך לעזור לנגמל גם בצורה פיזיולגית מאמין בשילוב של טיפול קוגנטיבי ותרופתי מוזמנת לקרוא יותר באתר www.refoua.co.il ומתן מענה לה

לא חושב שאת חלשה חושב שאת מכורה שעם עזרה תוכל להתמודד

03/07/2011 | 14:04 | מאת: MOI

כמוך, עישנתי מגיל 14, 2 קופסאות ביום... עד גיל 43. זה אומר 29 שנים. לא מכירה אנשים שהיו יותר מכורים ממני ולא רק בקטע הפיזי, בעיקר הנפשי. היום אני נקייה כמעט 9 חודשים ולא מעדתי אפילו פעם אחת. נגמלתי בעזרת סדנה לגמילה מעישון (אני ב"כללית" אבל יש בכל הקופות) ובעיקר הכדור צ'מפיקס שלקחתי 3 חודשים. נכנסתי לפה מדי פעם ושאבתי עידוד מדוקטור ויינפאס. אפרת, הימים הראשונים הם הכי קשים... ואחר כך, בהדרגה, זה הופך לאפשרי. בהצלחה!

שמח שהצלחת שמח שמחזקת אחרים שמח שנותנת פידבק שיש מי שנהנה מעמלי בפורום מוזמנת גם לקרוא בפורום רפואת משפחה של מכבי אותו מנהל במקביל מזה כחודש בערך http://www.doctors.co.il/forum-4601

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?