עישון פאסיבי ליד ילדים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/06/2011 | 10:11 | מאת: ליאת

יש לי שאלה חשובה, הבן שלי נמצא בגן שבו כל המטפלות מעשנות ולפחות אחת מהן יוצאת להפסקת סיגריה פעם בשעה, האם החשיפה של הילדים לריחות שאיתן חוזרות המטפלות גם הוא נחשב עישון פאסיבי, האם יש מחקרים בעניין, לי מפריע מאד שהילד חשוף כל היום לרייח הנוראי תודה

משרד הבריאות הכיר לאחרונה בעישון שלישוני כגורם מסרטן ודאי מהו עישון שלישוני ? אדם המעשן נגיד במעלית , יוצא , ונכנס לשם אדם אחר. אדם זה הוא מעשן שלישוני דוגמה נוספת: אדם המעשן בבית כשאין אדם בבית, העשן נדבק לשטיחים, התינוק זוחל על השטיח, התינוק הזה הוא מעשן שלישוני. לגבי המקרה שתיארת, אם הגננו מעשנות בחוץ, איני בטוח שזהו עישון שלישוני , אם כי נראה שיש טעם מסויים לפגם אגב: אני גדלתי בבית בו אבי עישן ברכב עם חלונות סגורים ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?