תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/06/2011 | 18:23 | מאת: יעקב

אני משתמש בצאמפקס כבר שבועיים. מתאמול בערב אני סובל מבחילות קשות וכאבי ראש נקודתי,ועייפות וחולשה. כתוצאה מכך הפסקתי לקחתאת הכדורים מהבוקר. האם פעלתי נכון,האם התופעות שציינתי שכיחות, ומה עלי לעשות כעת?

התופעות לוואי שציינת אופיניות יש אפשרות של להוריד לכדור אחד לשבועיים ואז לחזםור אםן מרגיש שקשה לך מדי, אז אין מה לעשות כעת או לחזור לצמפיק בחצי מינון או לנסות זייבאן או מדבקות ניקוטין www.refoua.co.il

14/06/2011 | 18:50 | מאת: יעקב

מותר לי לקחת כדור נגד כאב ראש?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?