תופעות לוואי של זיבן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/06/2011 | 08:31 | מאת: דבי

אני בת 50 , התחלתי לקחת זיבן לפני 10 ימים . הפסקתי לעשן לפני שבוע . החל מהיום השלישי ללקיחת התרופה אני מרגישה לחץ בראש , והחל משלשום אני מרגישה נימול באצבעות הידיים והרגליים וכאבי שרירים . האם תופעת לוואי זו נורמאלית ? האם ניתן להמשיך לקחת את התרופה או יש להחליפה ?

הי בהחלט יכול להיות שזה בגלל התרופה לכל אחד תגובה מאוד אינדיבידואלית לכל תרופה באשר היא אומנם אין מדובר בתגובה רגילה לרוב הנוטלים התרופה. אם את רואה שזה הולך ומוקל והתרופה עוזרת לך אז כדאי להמשיך. אם זה בלתי נסבל ולא משתפר - הייתי מוותר והולך על הכלים הפרמקולוגים האחרים הקיימים בשוק בהצלחה ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?