האם שמעת על מעבדות דר' אריקסון?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/06/2011 | 00:35 | מאת: ליאת

ואם כמוסות הצמחים שלהם בטוחות? וקיבלו אישור משרד בריאות כלשהו. העניין מדאיג אותי היות והמליצו לי עליהם כדרך טובה להיגמל , אבל אני מאוד סקפטית... תודה

אני בקיא בכל הכלים המוכחים מדעית טיפול קוגנטיבי סדנאות תרופות מרשם תחליפי ניקוטין אישית עושה גם דיקור אוזן לגמילה מעישון - חוצמזה יש גופים פרטיים שונים שמציעים שיטות משלהם, לא ידוע לי שהם מחזיקים במחקרים מדעיים זה כבר שיקול אישי שלך בהצלחה

27/06/2011 | 18:39 | מאת: גלית

לפניי כשבועיים רשמתי תגובה על דר אריקסון,מן הסתם התנסיתי איתם ללא הצלחה ,וראיתי שמישהי כאן ביררה עליהם פרטים,אהבתי גם את תגובתך שהייתה עניינית ,אך אני עניתי לבחורה כי אני ניסיתי אותם ללא הצלחה לצערי הרב עודני מעשנת ,התגובה שלי אמיתית ובאה להסהיר אנשים מפניי החברה שמתחייבת להחזר כספי עם לא נגמלים, מה שלא קורה בפועל ,אך זה לא עיניינך מן הסתם,כול רצוני לדעת למה תגובתי נמחקה ?

27/06/2011 | 17:44 | מאת: גלית

לצערי התגובה הקודמת שלי משומה נמחקה!!!! אני ניסיתי אותם הם לא מחזירים את הכסף לאחר שעשיתי את כול מה שהם אמרו לך לעשות!הם נשמעים מאד משכנעים ולא לוחצים אך מרגע שאתה נותן להם את המס אשראי שלך ואחריי שאתה לא נגמל אין לך עם מי לדבר ...אני מאד מזהירה מפניהם ,3500 שח עדיף לזרוק לפח מאשר לתת להם ולעבור תהליך מייגע עם הכדורים שלא משפיעים בכלל ,שבסופו אין תוצאות ,אני תבעתי אותם ומחכה למשפט,ראו הוזהרתם הם שרלטנים מי שרוצה פרטים יכול להשאיר את המייל שלו ,וגם מי שנפגע מהם .

לא מחקתי את תגובתך איני יודע למה זה נמחק אין לי עניין להתעמת עם גופים פרטיים אחכ הם באים אליי בטענות שאיני מפרגן להם שיהיה להם בהצלחה אני תומך בגישה מדעית כבסיס אם כי פתוח לשילוב של דרכים טבעיים אני פה כדי לעזור לא כדי להילחם באף אחד זכותך לרשום שלא עזרו לך כמו שאנשים רושמים שסדנאות הקופה לא עזרו להם

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?