כדורים ודכאונות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/06/2011 | 00:05 | מאת: מיכל

שלום ד"ר מיכאל אני סובלת הרבה שנים מהעישון ולא מצליחה להפסיק חשבתי להיעזר בסדנאות של קופת חולים אבל מפחדת מהכדורים כי אני סובלת מדכאונות וכו' מה ההמלצה במצב כזה? תודה חג שמח

הי מיכל, ממליץ לך לנסות סדנה של קופת חולים הן מסובסדות ומאוד הוליסטיות בתכניהם אין שום הכרח לקחת שום כדור למי שמצבו מתאים לתרופה וגם רוצה - אז כן במקביל, התייעצי עם הרופא המטפל שלך, לגבי התאמתך לכדור או לא לפי סוג הדיכאון שלך מידת איזונו וכו תוך כדי הסדנה אגב הכדור זייבן הינו כדור נגד עישון וגם נגד דיכאון- יכול להיות שהוא תפור עלייך בברכה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, רפואת משפחה וגמילה מעישון www.refoua.co.il

09/06/2011 | 00:15 | מאת: מיכל

תודה דוקטור בינתיים חיפשתי עוד מידע על התרופות האלה באינטרנט ומצאתי דיווחים של אנשים שחוו ממש דכאונות ואני לא אקח את הסיכון להתערבות כימית במוח שלי תודה בכל אופן :-) ברכה והצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?