גמילה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/06/2011 | 16:45 | מאת: גדי

אני מעשן 10 שנים 4 סיגריות ביום. נמאס היה לי מההרגל הלא בריא הזה ובגלל שאני חולה בסכיזופרניה אסור לי לקחת צ'מפיקס או זייבן. רופא המשפחה המליץ לי להעזר במדבקות ניקוטין של ניקוטינל. אודה לך מאד באם תוכל לייעץ לי את כמות המדבקות שאני צריך (התחלתי היום בניקוטינל "20") ולאיזו תקופה. בתדה מראש גדי

מדבקה של 20 לחודש אחכ של 10 לחודש אם יקשה עליך ה 20 - יכול לעבור במידי ל 10 כדאי לשלב גם לוכסניות של ניקוטין במקביל 1 מ"ג - כ 10 ליום בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?