מתי אני גמולה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/06/2011 | 21:42 | מאת: איילה

שחום רב, אני לוקחת צ'מפיקס כבר חודשיים וחצי.ואינני מעשנת כבר חודשיים. מתי זה הזמו להפסיק לקחת את התרופה?? מתי אניאדע שאני גמולה? אם אני נהינת להריח עשן סיגריות זה אומר שאני עדיין לא גמולה ? אם אני חולמת על סיגריות זה אומר שאני לא גמולה . מתי הזמן המתאים להפסיק עם התרופה? תודה

את התרופה יש לקחת למינימום של 3 חודשים . כנראה שאז כבר תיהי בגמילה פיזיולוגית אבל יש את העבודה של ההרגלים של הרגש שכדאי להמשיך לעבוד על זה כדי להפוך ממשיה שבהפסקת עישון למשהי שגמולה לגמרי מעישון בהצלחה בהמשך הדרך ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

04/06/2011 | 19:00 | מאת: איילה

תודה על התגובה. אך אשמח אם תהיה יותר ספציפי.האם אחרי 3 חודשים התשוקה לסיגריה תעלם לי? האם כאשר אריח עשן של סיגריה לא אחשוק בה יותר? האם יכול אתה להסביר לי את משפטך"כנראה תיהיי גמולה פזיולוגית" אולי צריכה אני להמשיך שלושה וחצי ארבעה חודשים ולא 3 חודשים.צמאה להסבר להסבר איילה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?