מה לעשות?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/06/2011 | 12:31 | מאת: רוני

הפסקתי לעשן לפני 90 יום(אבל מי סופר) עם קבוצת תמיכה + צמפקס מידי פעם יש לי רצון מאוד חזק לסיגריה האם אפשר ליצור קבוצת תמיכה של אחרי ההפסקה הדינמיקה הקבוצתית מאוד עזרה לי להפסיק אולי גם יעזור לשמר את ההישג הזה?? האם יש קבוצה כזו??

בקופ"ח מכבי בה אני עובד יש לנו קבוצות מעקב וקבוצות רכבת שנועדו לכל בוגרי הסדנאות איני יודע לאיזו קופה אתה שייך אם הינך שייך לקופה אחרת, ברר מולם אם גם מתחזקים פונקציה שכזאת אופציה אחרת היא להיפגש עצמאית עם בוגרי קבוצתך אני יודע שבוגרי הקבוצות שלי בקשר ותומכים אחד בשנייה רק היום פגשתי שניים מהם במרפאה ואני אכן מסכים איתך שיש לדינמיקה ולתמיכה הקבוצתית חשיבות אדירה אני תמיד מסביר לקבוצות שעם הזמן הם הכח של הגמילה ולא אני בהצלחה רבה ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?