עישון של חודשיים וחצי.

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/05/2011 | 11:29 | מאת: הגבר

אחרי עישון של חודשיים וחצי ,כמה קשה להיגמל ? האם זה קשה להיגמל בכלל (כ 5 סיגריות ביום) האם במהלך גמילה מעישון,עישון נרגילה כדי להרגיע קצת את התסמינים של הפסקת העישון יכול לעזור ??או שהוא הורס את הגמילה מהסיגריות . (אני מודע לבעיות הבריאותיות של נרגילה.

אחרי חודשיים וחצי כדאי מיד להיגמל לפני שההתמכרות תהפוך למשמעותית יותר בהיבט הפיזיולוגי וההתנהגותי גם נרגילה במהלך גמילה לא תאפשר תהליך גמילה כיוון שיש בה ניקוטין ובכמויות אף יותר גדולות, והריי כל תהליך הגמילה הפיזיולוגי הוא מנהיקוטין ד"ר מיכאל ויינפאס מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?