הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/05/2011 | 12:58 | מאת: הדר

שלום רב, עקב חולי לא עישנתי מיום שישי אחה"צ(עד לרגע זה,יום שלישי), ואני מפחדת שאני זקוקה לניקוטין או איזה טיפול תרופתי, למרות שעל פני השטח הכל בסדר איתי ואני חושבת שאני יכולה לנצל את ההפסקה הזו כדי להפסיק לעשן לגמרי. בקיצור,שאלתי היא-האם אני צריכה לפנות לרופא המשפחה או אולי להשתמש במסטיקים של ניקוטין(שבמיקרה יש לי בבית,והם בתוקף)? או שאפשר להשאיר את המצב כך ופשוט להפסיק לבד? תודה

ממליץ לך בחום לנצל את המומנטום ולמנף אותו בעזרת רופא משפחה ואפילו סדנת עישון כדי להעלות את הסיוכיים שלך להיות לא מעשנת ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

17/05/2011 | 15:06 | מאת: הדר

אפשר פשוט לקחת את המסטיקים ניקוטין שיש לי?

בהחלט שזו גם אפשרות

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?