עצה לשעת משבר

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/05/2011 | 21:15 | מאת: ענבל

שלום, מחר אחתום שלושה שבועות ללא הסיגריות- אחת מההלטות המאושרות אך הקשות ביותר שקיבלתי בחיי. רציתי לבקש עצה- לעיתים לאחר האוכל קשה לי מאוד ללא הסיגריה, בנוסף מאז שהפסקתי אני כל הזמן מרגישה צורך לאכול- ורציתי לדעת מה ניתן לעשות עם זה כי כבר עליתי 2.5 ק"ג ולא הייתי רוצה להעלות עוד! תודה רבה

הי ענבל נסי לצחצח שיניים אחרי האכול כתחליף לסיגריה עלייך להרבות בפעילות גופנית, ללכת הרבה לאכול מספר ארוחות קטנות ביום שמבוססות על פחמימות מלאות אשר גורמות לספיגת גלוקוז איטית יותר במהלך היממה וכל לאי תנודות ברמות הסוכר בדם וכך לאי עליית אינסולין מהירה אשר גוררת השמנה ותחושת רעב להרבות בשתייה ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון www.refoua.co.il

03/05/2011 | 06:58 | מאת: ענבל

מיכאל תודה רבהף עצתך על הפחמימות וציחצוח השיניים הייתה מועילה ( יישמתי כבר אתמול)... מיים אני בכל אופן שותה הרבה ופעילות גופנים אני גם עושה באופן קבוע. ושאלה נוספת שרציתי לשאול אותך: אומרים ששלושת השבועות הראשונים הם קריטיים, ומי ששורד אותם יכול לומר שנגמל. היום זה בדיוק שלושה שבועות בהם אני לא מעשנת, ולכן חשוב לי לדעת: האם האמרה נכונה? ואם כן- מדוע דווקא שלושה שבועות? אם לא- האם יש זמן מוגדר שלאחריו ניתן לומר שיש גמילה מעישון? תודה רבה ויום נהדר ענבל

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?