התחלת מחדש

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/04/2011 | 21:12 | מאת: שושנה

שלום רב במהלך טיול הפסקתי את הצמפיקס שאותם לקחתי במהלך של 4 שבועות תוך כדי הפסקת עישון. במהלך הטיול התחלתי לעשן מחדש והפסקתי הטיפול התרופתי. כיצד אוכל להתחיל מחדש את הגמילה בעזרת הצמפיקס? תודה שושנה

קביעת תאריך יעד חדש בו תפסיקי לעשן נטילת התרופה כ 10 ימים לפני והבנה שמדובר גם בהתמודדות עם קשיים פסיכולוגים ולא לתלות את כל התקוות רק בתרופה לא להתייאש מזה שניסיון ראשון נכשל טבעי השני ילצליח בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס - מומחה לגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?