נימול

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/04/2011 | 14:10 | מאת: מרב

שלום.. ראשית תודה על התשובה המהירה.. אני פונה בשאלה נוספת... כמעט חודש ללא עישון.. בימים האחרונים כל פעם אני מרגישה נימול באזור אחר בגוף... פעם כף רגל, פעם כף יד והיום בשפתיים יותר נכון בשפה התחתונה.. האם זה אופייני כחלק מתופעות הגמילה?... מה עלי לעשות?.. תודה וחג שמח..

זה לא אופייני אך לא יכול לומר שזה לגמרי לא ייתכן אולי כחלק מתסמונת של חרדה/עצבנות כך שלא יכול לענות בודאות כדאי לגשת לרופא לבצע בדיקה נוירולוגית ואולי גם לבדוק רמות של ויטמין בי 12, חומצה פולית , בלוטת תריס, גלוקוז

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?