צמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/04/2011 | 12:19 | מאת: מיכל

קיבלתי מרופאת המשפחה מרשם לצמפיקס. הייתה לי בעבר הפרעת חרדה, עליה התגברתי ללא כדורים. האם יש סכנה שהיא תחזור בעקבות השימוש בצמפיקס? האם תופעות הלוואי לתרופה הפיכות? תודה רבה על עזרתך!

תיאור המצב אינו מהוותה התווית נגד לנטילת התרופה התופעות לוואי אכן הפיכות יכולה לנסות התרופה ואם יופיע מצב של חרדה לעדכן פה או להפסיק זכרי שגם תסמיני הגמילה יכולים להתאפיין במעין תסמונת חרדה בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?