כל הכבוד !

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/04/2011 | 21:45 | מאת: בדוי

קודם כל ברצוני להגיד למהלי הפורום כל הכבוד ותודה רבה מראש... שאלה : אמא שלי מעשנת סיגריה 1 ביום [לצערי] ... איך אני אוכל לעזור לה להיגמל אני כמובן לא מעשן וכך גם כל משפחתי (אחים,דודים,סבים וסבתות,אבא שלי) אמא שלי מעשנת סיגריה 1 ביום [לצערי] ...

תודה יש להסביר לה שגם סיגריה אחת ביום מקצרת את החים ומסכנת אותה ללקות במחלות כרוניות . כל הדרכים להיגמל מעיושן חלים גם עליה כולל סדנת עישון בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס- גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?