תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/04/2011 | 09:21 | מאת: מרב

שלום, אני נמצאת כרגע בתהליך של הפסקת עישון לאחר 30 שנה של עישון כחפיסה ביום.אני כבר שלושה שבועות ללא סיגריות. רציתי לדעת האם אפטות בחלל הפה הם חלק מתופעות הגמילה?, כיוון שבימים האחרונים לשוני ופי התמלאו באפטות. תודה..

התשובה היא כן אפטות הם חלק מסתמיני הגמילה במנגנון לא ידוע וברור בשכיחות של 40% וזה עובר תוך חודש לא להתייאש בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

04/06/2011 | 10:09 | מאת: דניאל לוי

אני כבן 64. 45 שנה מעשן,והיום החלטתי להפסיק לעשן,אחרי שבוע ללא עישון,יצאו לי פצעים בפה,לא מרוכז,סחרחורות,ועייפות,בכל זאת אני מתמודד,ואני אצליח .לעומת זאת,אני מתחיל להרגיש טעם של אוכל וריחות נעימים,מה שלא הרגשתי שנים,היה כדאי..

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?