SOS-צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/04/2011 | 11:47 | מאת: צביה

רקע:בת 43 , מעשנת 30 שנה , 2 חפיסות ליום שנה לאחר ניתוח מעקף כיבה. עוברת סדנת גמילה מטעם קופ"ח בעזרת צ'מפיקס היום היום החמישי ללקיחת צ'מפיקס סטארט להלן מה שאני עוברת בשעות האחרונות : חוסר שקט-פניקה , עצבנית , דופק מהיר , גלי חום וקור , הזעה למרות שקר לי מחשבות בלתי פוסקות על סיגריות (ניסיתי הפסקה של 4 שעות-שזה המון מבחינתי)לחץ בחזה וחוסר תיאבון מה לעשות ??? האם אני צריכה להפסיק לקחת את התרופה או שזה יעבור ?

נשמע שאת סובלת מתסמיני גמילה והרבה חרדה לא בטוח כלל שזה מהתרופה עדיין מעשנת ? אם תמשיכי להרגש כה רע - תצטרתי להיוועץ פיזית ברופא

03/04/2011 | 13:54 | מאת: צביה

האם אמורים להיות תסמיני גמילה בזמן לקיחת צ'מפיקס ? כעיקרון אני לא אדם חרדתי-להפך הוא הנכון האם זו יכולה להיות מהתרופה , ואם כן איך להתמודד ? ניסיתי בעבר להגמל בעזרת אחת מהחברות שמפרסמות עצמן בתקשורת נכשלתי , כולי תקוה שבעזרת התרופה אצליח האם יש תופעות שמתמתנות בזמןהשימוש ?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?