מתה להפסיק לעשן או למות מהסגריות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/03/2011 | 01:47 | מאת: חני

אני לצערי הרב מאוד מעשנת מגיל צעיר מאוד, תמיד חשבתי שמחר אפסיק שטויות, אם השנים זה רק התגבר, בשנים האחרונות הבנתי שהסיגריה שולטת בי ואין לי שליטה על הרצון לעשן. לא אשקר אני נהנית מהסגריה אבל מה שזה עושה ועשה לגוף שלי קצרה היריעה... שלא לדבר שגם כך הבריאות שלי לא מי יודע מה. מה הסוד הקצר, הבטוח והמהיר להפסיק לעשן אבל לגמרי לא באופן חלקי, לא לתקופה קצרה לכל החיים. אגב אני בת 37

החלטה - קביעת תאריך יעד- הכנה נפשית וסביבתית - התאמת תוכנית תרופתית - יעוץ רופא בצורה פרטנית או קבוצתית להפסיק לגמרי ולא לנסות רק לרדת בכמות העישון בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס - גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?