אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

15/03/2011 | 09:25 | מאת: מור

היי, חמישה שבועות ללא סיגריות וכשבוע ללא צ'מפיקס(עקב תופעות לואי) תסמונות הגמילה סבילות וניתנות לספיגה גם ללא עזרה רפואית. שאלתי היא לגבי ההשמנה שנראת כרגע נוראית עלייה של קילוגרם בשבוע למרות שהוספתי מעט ספורט שאלותי 1 האם תתכן עלייה במשקל למרות שאין שינוי בצריכת המזון? 2 האם מתי שהו הגוף "יחזור לעצמו"? 3 האם יש סוג של פעילות שמומלצת יותר כשמפסיקים לעשן? תודה, מור.

הניקוטין שורף איזה 200 קלוריות ליום אז תיתכן עלייה במשקל מסויימת למרות שאוכלים זהה אבל מה שבאמת קובע זה מה את אוכלת כעת עלייך להתרגל לשתייה מרובה של ליטר וחצי ארוחות קטנות כל 3 שעות מתכוננות להרבות בפחמימות מורכבות פעילות אירובית של 30 דקות ביום על בסיס יומי כמעט וקצת גם פעילות כח תתחילי מעכשיו ותרוויחי גם בריאות וגם גיזרה כמה שהרפואה לא תתקדם, עדיין, מה שבסוף נישאר הכח חשוב זה ההרגלים הפשוטים שלנו של אכילה ותנועה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?