תופעות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

12/03/2011 | 08:20 | מאת: עזר

אני לא מעשן כבר שלושה חודשים ולא קשה לי בכלל, רק מה, אני מבלה אמון בשירותים לפחות שלוש ארבע פעמים ביום כל הזמן אני מרגיש שאבטן שלי עובדת ורגישה,ניכנס לשירותים מוריד שתיים שלוש קילו ויוצא. 1 האם זה בסדר 2 לא בסדר מה עלי לעשות?

עליך לשנות את תזונתך להרבות באכילת סיבים תזונתיים המצויים בפחמימו מורכבות - הנממצאות בקמח מלא חיטה מלאה שיפון דגנים מלאים פירות וירקות לשתות ליטר וחצי ביום מיצי פירות יכולים לעזור גם פעילות גופנית ויכול להעזר במוצרים של סיבים טבעיים מרוכזים כמו נורמקלס או בנפייבר בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?