לחצים בראש בעקבות נטילת צ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/03/2011 | 14:12 | מאת: דנה

היי, אני ביום השני לגמילה, משתתפת בסדנה של הקופה ונוטלת את הצמפיקס. התרופה בהחלט מקלה אבל יש לי לחצים נוראים באיזור האונות, וגם באוזניים. אציין כי כמות הקפה תוגברה בגלל החסר של הניקוטין אשמח לשמוע את דעתך..

ניקוטין מפרק קפאין אז כשמפסיקים לעשן כל כוס שקולה ל 2 כוסות קפה ולכן יש להפחית לחצי את כמות הקפאין ברגע שמפסיקים לעשן ייתכנו באחוזים מעטים כאבי ראש בנוטלי צ'מפיקס נסי לקחת משככך כאבים רגיל כדי לעבור ימים אלו אם כן - הרווחת אם הכאבים קשים מנושא - אז לא בכוח

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?