צ'מפיקס יום 12

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/03/2011 | 14:40 | מאת: שלי

אני מעשנת כבדה של קופסא ליום 20 שנה. מעשנת כבדה, 20 שנה. התחלתי ליטול צ'מפיקס והחלטתי להפסיק לעשן ביום ה-12. אך ביום ה-12 נכנסתי ללחץ נוראי ונשברתי ועישנתי כ-4 סיגריות. היום יום 13 לצ'מפיקס, האם אני חייבת להפסיק עד יום 14- כמו שרשום על הקופסא, או להמשיך ופשוט החשק לעשן יעלם מעצמו תוך כמה ימים? אני חוששת שמחר לא אצליח כי עדיין יש לי חשק לעשן פעמיים שלוש ביום, ואולי זה הלחץ מההחלטה ש"מפיל" אותי..

עלייך לקבוע יום הפסקה מראש ובאותו יום להפסיק גם אם קשה יכולה להעזר במקביל במסטיקי/ סוכירות ניקוטין אולי תצטרכי הצמפיקס ליותר מ 3 חודשים בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?