שאלה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/02/2011 | 16:51 | מאת: ליאת

אני בת 20 לפני שבוע לאחר שאחד ממקורבי לקה בסרטן ריאות החלטתי להפסיק לעשן, ברצוני לדעת אם יש לעישון השפעה על השיער , עד לפני שנתיים היה לי שיער ארוך מבריק ורך וכיום הוא נראה שרוף ויבש ונוטה להישבר אני לא מוצאת סיבה לכך כי אני לא עושה שום תהליך כימי בשערי . תודה :)

ריאקצית הניקוטין באוויר עם החמצן והשמש פוגעת בשיער, גורמת לחוסר ברק האפרה נשירה וחוסר חיוניות שלו במקביל להפסקת העישון בדקי ויטמין בי 12 חומצה פולית ברזל ומאגריו בלוטת תריס ספירת דם והקפידי על תזונה נבונה בהצלחה

28/02/2011 | 17:52 | מאת: ליאת

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?