הצילו !!!! איך גומלים אבא שהוא בסיכון ???

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/02/2011 | 10:10 | מאת: שרית

אבי בן 73 , בשל חוסר חמצן הוא נפל כפי הניראה מסיגריות שהוא מעשן , לא מוכן להגמל הרופאים הזהירו אותו או סיגריות או לחיות , אך לשווא ...המשפחה מסבירה לו כמובן את המסר שלא בריא לעשן בשל חוסר חמצן , הצענו לו כדור זיבן לא מוכן לשמוע אי אפשר לחבר לו חמצן עם סיגריות ... אולי יש רעיון בכל זאת להכניס לראש באיזה צורה ? המון תודה !!!

למרות שהוא עדיין לא בשלב המוכנות מציע לרשום אותו לסדנת עישון גם אנשים בלשב המוכנות שלו נגמלים שם

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?