הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/02/2011 | 20:15 | מאת: miri

בעבר הפסקתי למשך חודש וחצי בעזרת הספר - הדרך הקלה..." אך חזרתי בגלל תופעת לוואי (עצירות) ומאז אני לא מצליחה להפסיק לעשן... פניתי לקופת החולים והמליצו לי על הצמפיקס (מקווה שרשמתי נכון) הבנתי שתופעות הלוואי הן בחילות בעיקר.. אבל על מה בדיוק מדובר? כדור ביום ומעשינים תוך כדי עד שלאט יורד החשק ומפסיקים לגמרי? ומה ההשפעות העתידיות של התרופה על נשים בעיקר? פוריות וכו..? בתוך כמה זמן צופים הפסקה? תודה מראש

2 כדורים ביום 10 ימים ראשונים לתרופה מעשנים אחכ לא מעשנים יותר ייתכנו בחילות ממש לא אצל כולם ולאוו דוקא ברמה מורגשת לא ליטול בהריון עצמו ללא נזק להמשך הפוריות עדיף באמת בסדנה של מכבי בצורה מסודרת עם מעקב תדרוך ותמיכה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?