השמנה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/02/2011 | 13:28 | מאת: גליה

הפסקתי לעשן לפני 5 חודשים ומאז אני עולה במשקל עליתי כ- 7 ק"ג ואני עושה ספורט מה שלא עשיתי לפני ואני אוכלת כמו שאכלתי תמיד ובכל זאת עולה במשקל, נדמה לי אפילו שמכוס מים אני משמינה. אשמח אם תגידו לי מה קורה איתי כי זה מייאש אותי. בתודה מראש גליה

אכן יש עלייה ממוצעת של השמהנ לאחר הפסקת עישון בדומה למה שתיארת מבחינת זמן וקילוגרמים קשור להרבה סיבות ראי כתבתי על כך ב NRG http://www.nrg.co.il/online/29/ART2/137/743.html אז מה לעשות ? פעילות גופנית ארובית ואנרובית ארוחות קטנות מסודרות מתוכננות כל 3 שעות צריכת פחממות מורכבות ולא פשוטות שתייה מים מרובה קצב הירידה הנכון הוא חצי ק"ג לשבוע מוזמנת לכתוב לי מה אוכלת ביום רגיל אשמח לשדרג לך התפריט

20/02/2011 | 12:03 | מאת: גליה

כל העניין שאני מרגישה שאין לי שליטה על העלייה במשקל לא משנה מה אוכל ואני באמת מקפידה על תפריט דיאט וספורט. השאלה שלי האם לאחר תקופה מסויימת הגוף שלי יתאפס ויחזור לעצמו? האם תהיה לי שליטה על העליה/ירידה במשקל? תודה ויום טוב,

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?