תופעות לוואי של צמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/02/2011 | 08:15 | מאת: יפה שלו

אני בת 58 ומעשנת כבדה. לפני כחמישה חודשים עברתי ניתוח קיצור מעי הגס שהוצא כמעט בשלמותו. התחלתי בסדנא של קופת חולים והמנחה הסבירה שעלולות להיות תופאות לוואי של כאבי בטן.במצב רגיל לא הייתי נבהלת וחיה עם זה בשלום. אך בגלל המקרה שלי זה יקפיץ אותי מיד למיון. (אגב היו לי כאבי בטן אחרי הניתוח והתברר שהיתה דלקת בחיבור בין המעי הדק לגס) ואושפזתי.אם יופיעו כאבי בטן איך אוכל לדעת אם זה מהניתוח או תופעת לוואי של הצימפקס?

תופעות הלוואי של הצמפיקס האוםייניות הן יותר בחילות כאבי בטן עליונה אבל מניסיון כל אחד חווה את זה אחרת וכל אחד מתאר קושי אחר לציין שישנם רבים שגם לא חווים תופעות לוואי בטניות או אחרות בכלל בכל מקרה אם תחליטי ליטול אז בזהירות רבה שזה אומר עם 2 כוסות מים ולאחר ארוחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?