כאב בטן מצ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/09/2008 | 17:40 | מאת: רבנר מור

שלום בהמלצת רופא המשפחה שלי אני לוקח צ'מפיקס כבר עשרה ימים ועומד להפסיק לעשן לחלוטין הבעיה שבכל פעם שאני לוקח יש לי כמעט מיד כאב בטן חזק מאוד שנמשך כמה דקות. האם זה משהו חמור, אני פוחד להמשיך את התרופה, אבל גם לא רוצה להפסיק כי שילמתי הרבה כזף ואנירוצה גם להפסיק לעשן. לציין שאני בן 33 בריא עישנתי פרלמנט. מור

10/09/2008 | 21:28 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום מור, ראשית ברכות על הגמילה המתקרבת. אתה עומד לזכות בחיים חדשים. לגבי כאב הבטן. אתה כותב שהכאב מופיע מיד אחרי נטילת התרופה ואילו לתרופה לוקח להתעכל ולהספג הרבה יותר מכך, לכן הייתי מייחס תופעה זו לאםקט פסיכולוגי. עם זאת הייתי ממליץ לקחת את התרופה צ'מפיקס אחרי האוכל וכן לשתות הרבה בזמן השימוש בה. גמילה מוצלחת, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?