הליקובקטור פילורי ותרופות להפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

22/11/2010 | 18:56 | מאת: יפית ב.

חיידק הליקובקטור התגלה אצלי לפני כשנה. טיפולי האנטיביוטיקה השונים לא עזרו. החיידק עדיין שוכן בגופי. אני שוקלת עתה הפסקת עישון באמצעות כדורים המחייבים מרשם רופא (זייבן וכו').שאלתי , האם לכדורים להפסקת עישון יש השפעה שלילית על החיידק והאם הם יגבירו את התפשטות החיידק. אשמח לקבל התייחסות לסוגיית החיידק גם בהקשר של המסטיקים והסוכריות המכילות ניקוטין. תודה

אין קשר בין תכשירי גמילה לבין החיידק העישון כמו החיידק מזרז יצירת אולקוס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?