אלצהיימר, מישהו?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2010 | 19:52 | מאת: MOI

שלום דוקטור ויינפאס, זו שוב אני :-) בימים האחרונים שמתי לב לכך שהזיכרון לטווח קצר שלי (מאוד קצר... דקות!) לא משהו בכלל. יכול להיות שזה קשור בהפסקת העישון או בצ'מפיקס? שאר תופעות הלוואי של הצ'מפיקס כמעט ולא מורגשות כבר. חוץ מחלומות מאוד חיים ומפורטים שאני חולמת מידי לילה. התחלתי לקח ויטמינים נגד נשירת שיער. אבל חוץ מזה שאני מתקרחת והופכת לסנילית, אני חייבת להודות שבכללי אני פשוט מרגישה יותר טוב מזה שנים. הנשימה קלה ואין יותר דקירות בחזה או דפיקות לב אחרי שעולים 5 מדרגות. הלוואי שאני לא אשבר...

תיאור עניין החלומות מאוד אופייני לצ'מפיקס, אם כי מופיע רק בחלק קטן מנוטלי התרופה . לגבי השיער- כדאי גם לבדוק שתדעי במה להתמקד בטיפול הנשימה ותפקוד הלב רק ילדכו וישתפרו ואם את עדיין זוכרת ששאלת שאלה בדוקטורס -אז לא מצליח למצוא קשר בין הסליניות לבין הצמפיקס/הפסקת עישון

13/02/2013 | 20:09 | מאת: IOM

מוזר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?