האם יש קונטרהאינדיקציה לקחת זייבן ופאלקונין לדלק

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2010 | 17:48 | מאת: נורית דרור

אני מאובחנת כחולה בדלקת פרקים ו פיברומיאלגיה ןמקבלת פלאקונין 400 גרם ליום. במשך השנה האחרונה הרגשתי מציון ללא כאבים ונפיחות..לפני 3 שבועות התחלתי לקבל זייבן למניעת עישון. והתחילו לי כאבים בפרקים ונפיחות.. האם יש קשר?????... בתודה נורית

אני נוטה להאמין למה שפציינטים מספרים כולל על תופעות לוואי של תרופות עשיתי עברוך סקירת ספרות על זייבאן ולא מצאתי תופעת לוואי של כאבי פרקים או נפיחות אין התווית נגד ל 2 התרופות בייחד אבל אם זה לא יעבור ל%E

אני נוטה להאמין למה שפציינטים מספרים לי כולל בהקשר של תופעות ללואי של תרופות . עשיתי עבורך סקירת ספרות על תופעות לוואי של זייבאן לא מצאתי שם תופעת לוואי של כאבי פרקים או נפיחות אם לא יעבור לך נסי להפסיק ולראות אם זה משפתר תמיד תוכלי לנסות גם שימוש בצ'מפיקס במקום בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?