ייעוץ למתן צ'מפקס לאבא שלי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

28/10/2010 | 19:45 | מאת: תמר

שלום, אבי עבר ארוע מוחי לפני 5.5 שנים. צידו השמאלי משותק כאשר היד משותקת לגמרי והרגל חלקית. אבא חזר לעשן לאחר הארוע. לפני שבועיים התחלנו לטפל בו בתא לחץ, לשם כך הוא הסכים להפסיק לעשן. אבי נמצא בבית אבות ומאוד קשה לו עם הפסקת העישון. הוא לא מקבל את אספקת הסיגריות אך מידי פעם מבקש ממישהו שעובר ע"י בית אבות סיגריה. ביקשתי עזרה מהרופא של הבית אבות לטיפול תרופתי להפסקת עישון. היום הוא רשם מרשם לצ'מפקס. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש תופעות לוואי לתרופה? 2. האם היא לא שייכת עדיין לסל הבריאות (אמרו לי לשלם 300 ש"ח לחודש). 3. במשך כמה זמן מומלץ להמשיך עם התרופה? תודה רבה

התופעת לוואי העיקרית היא בחילות תקופה של 3 חודשים אם זה במסגרת סדנה - אז זה 70 שח אם לר 380 עם משלים בהצלחה

התופעת לוואי העיקרית היא בחילות תקופה של 3 חודשים אם זה במסגרת סדנה - אז זה 70 שח אם לר 380 עם משלים זאת אומרת היא לא ממש נכנסה לסל היא נכנסה לסל למי שעובר סדנה בקופה בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?