לאחר קוצר נשימה וביקור בבית חולים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/10/2010 | 10:31 | מאת: מתלבטת

היה לי קוצר נשימה חזק מאוד , ביקור בבית החולים החלטתי עם כל הקושי אפסיק לעשן.בהתחלה לא יכותי וזה עזר יום אחד הרגשתי רעידות שלא פסקו כל היום חולשה אכלתי שתיתי ניסיתי לישון כלום לא עזר,, הדלקתי סיגריה לקחתי 5 נשיפות נרגע הבנתי שזה ממש כמו כריז שרואים בטלויזיה אצל אנשים המכורים לסמים. ואז כל יומיים לקחתי שתי נשיפות כדי לא להגיע למצב הזה, בנתיים התחלתי ללכת לסדנא אך בגלל שהגעתי עם 2-3 נשיפות ליום בנתיים, המליצה לי להשתמש עם מדבקה ולא בצ'מפקס פתאום הרגשתי שאני עולה בכמות אתמול עישנתי סיגריה בהפסקות לכל היום כל פעם שליש, היום שמתי מדבקה היא נופלת הדקתי עם סילוטייפ , השאלה למה במצב כזה לא כדאי להשתמש עם צ'מפקס, המדריכה בסדנא לא המליצה לי יש לציין שאני עישנתי בין 20 ל- 30 סיגריות ליום אני כבר חודש במצב של כמה נשיפות ליום וכמו שציינתי אתמול עישנתי סיגריה שלמה ואני פוחדת לא להצליח מה עושים?

לא רואה סיבה שלא שתמשתי בצ'מפיקס כמו כן יכולה לשלב במקביל מסטיקי/סוכריות ניקוטין לפי הצורך

24/10/2010 | 13:24 | מאת: מתלבטת

קראתי בפורום שאתה מעביר סדנאות היכן ומתי והאם ניתן ליצור קשר דחוף איתך היום שמתי מדבקה, ונראה לי קשה יותר אנא שלח לי מספר טלפון או צור קשר איתי 0523607972

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?