כיצד להיגמל מעישון מריחואנה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/10/2010 | 10:13 | מאת: אדי

שלום, אני מעשן מריחואנה תקופה דיי ארוכה (15 שנים). בשנים האחרונות אני מעשן ג'וינט אחד ביום כשעתיים לפני השינה.(נשמע כמו תרופה) אני חייב לציין שאני נהנה מזה, תחושת הורדת מסך מכל חוויות היום. סוג של תרפיה עבורי. אבל אני מזהה אצלי ירידה משמעותית במוטיבציה מזה תקופה ארוכה. ברור לי הקשר בין השניים ולכן אני מעוניין להיגמל מעישון באופן מיידי אך לא יודע כיצד לעשות זאת. ניסיתי פעמים רבות להפסיק בכוחות עצמי אך תמיד נשברתי לאחר מספר שבועות. אשמח לקבל את עזרתך בדבר גמילה מיידית מעישון המריחואנה. תודה מראש אדי

סדנה לגמילה מעישון תעזור לך לעניין העישון אך עליך לפנות לטיפולי התמכרות לסמים הסדנאות לגמילה מעישון לא מתיימרות לעסוק ולפתור בעיות סמים

20/10/2010 | 11:33 | מאת: קנה בושם

שאיתו אתה מערבב את המריחואנה. פשוט אל תגלגל ג'וינט ואם אתה מוריד ראשים - זרוק הבאנג מהבית

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?