הפסקת עישון וחזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/10/2010 | 00:04 | מאת: הלן

עישנתי 15 שנה (מעשנת כבדה), לאחרונה הפסקתי ל4 חודשים והיום חזרתי לעשן וכבר עישנתי 8 סיגריות היום. האם זה מסוכן לגוף לעשן פתאום ככ הרבה אחרי שלא עישנתי תקופה? אני מפחדת מהתקפת ניקוטין או טראומה לגוף.. האם זה עלול לשגע את הגוף ההפסקות עישון והחזרה?

איני חושש לנזק המיידי כמו לסכנה לחזרה לעישון קבוע ולנזקים הכרוניים עלייך להפסיק מיד לעשן למרות מעידה זו רק מעידה ליטול תחליף ניקוטין או תרופה לגמילה מעישון ולחזור לתלם הבריא שהיית בו שבת שלום

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?