זייבן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/10/2010 | 08:57 | מאת: שיר

שלום, אני לוקחת זייבן כבר 15 יום ע"פ ההוראות. תופעות הלוואי קשות מאוד. במקביל, הרצון לעשן אומנם ירד ואיני יכולה לעשן סיגריה שלמה ועדיין אני לא מצליחה להפסיק. כמובן שזה מתסכל מאוד לחוות את תופעות הלוואי ועדיין לעשן. ביומיים האחרונים תופעות הלוואי כמעט ונעלמו (ישנה כמה שעות רצוף :)) ויש לי תחושה שהגוף הסתגל לכדור והפסקת העישון הולכת ומתרחקת. השאלה שלי, האם יש טעם להמשיך עם הכדורים גם מעבר לשבועיים שבהם הייתי אמורה להפסיק לעשן? אם אני נאלצת להתמודד עם הרצון לעשן ולהפעיל את כוח הרצון, אז למה לקחת את הכדורים? תודה רבה, המתוסכלת...

בהחלט שכן להשלים טיפול לכדי חודשיים מה עוד שעברת את התקופה הקשה סטטיסטית - הסיכויים שלך לא לחזור לעשן יעלו בזכות השלמת הטיפול עד לסופו

05/10/2010 | 16:16 | מאת: שיר

כלומר, למרות שעדיין לא הצלחתי להפסיק לגמרי, אתה ממליץ להמשיך לקחת את הכדורים לאורך כל התקופה?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?