אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/06/2003 | 18:56 | מאת: נורית

לרופא שלום, אני בת 48 ועברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח לכריתת רחם כולל חצוצרות בעקבות מיומה. בעקבות הניתוח התחלתי לסבול מתופעות גיל המעבר כגון גלי חום ורציתי להתייעץ לגבי דרכי התמודדות עם תופעות אלה. רופא הנשים רשם לי הורמונים בצורת מדבקות לשלושה חודשים, אך אני חוששת מעט מן תופעות הלוואי שעלולות להופיע בעקבות שימוש זה. האם יש דרכים נוספות להתמודד עם תופעות אלה ? שמעתי על כדורים טבעיים שנועדו להתמודד עם מצב זה של חברות כגון solgar ואני אשמח לשמוע את דעתך על העניין; האם השימוש במוצרים טבעיים יכול לבוא בנוסף להורמונים או בלעדיהם? האם יש כדורים טבעיים ספציפיים שהינך יכול להמליץ עליהם? אודה לך מאוד על תשובה לשאלותיי ועל כל מידע נוסף שהינך יכול לספק לי, נורית.

18/06/2003 | 19:04 | מאת: נורית

תיקון טעות.. לא חצוצרות אלא שחלות

תודה על שאלתך נורית, תוספים ותרופות שונות עשויים להועיל לך ואף אחד בעולם לא יוכל להגיד לך מה מתאים לך. תאלצי לנסות את התוספים/תרופות אחד אחרי השני עד אשר תמצאי את מה שמתאים לך. ברוב העולם הנשים מסתדרות היטב עם תוספים כמו הקוהוש השחור או דונג קוואי או תלתן אדום או פיטואסטרוגנים או אומגה 3 ועוד ועוד ועוד, ואינן מסתייעות בהורמונים.

מנהל פורום גיל המעבר