טרום סרטן וליויאל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/03/2003 | 08:48 | מאת: נילי

לפני 4 שנים הוצא גידול טרום סרטני או נכון יותר גידול בדרגה ראשונה מן השד. לא נזקקתי לטיפול כלשהו. עשיתי שינוי באורח החיים ספורט ותזונה מתאימה לאחר התייעצות עם מןמחה. עכשיו אני בת 50 עדיין יש לי מחזור. לאחר תופעות שונות כמו עייפות, יובש נוראי בעור, חוסר ריכוז ירודה בחשק המיני קיבלתי פמינול. האם יש אפשרות להשתמש בלויאל? מה ידוע על כך בהקשר הזה שלי? תודה.

04/03/2003 | 16:31 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

כל עוד יש דימום ויסתי הליויאל קרוב לודאי אינו מתאים עקב הסיכוי הגבוה לדימומים לא סדירים. לאחר הפסקת הוסת בהחלט יש מקום לשקול טיפול בליויאל עקב הדיווחים על חוסר השפעה משגשגת על השד.

מנהל פורום גיל המעבר