תרופה לבריחת סידן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/12/2002 | 10:59 | מאת: ש.ה.

אני בת 72 וסובלת מבריחת סידן אסור לי לקבל את תרופת האויסטה (אסור לי הורמונים) ואסור לי פוסלאן מפני שיש לי בעיות עיכול. הרופא נתן לי תרסיס לאף בשם- מיאקלציק שאני מרססת פעם ביום לנחיר אחד. שאלתי- האם זה טיפול טוב ? מספיק ויכול לעצור את הבריחה? האם מישהו מכיר טיפול אחר? תודה

29/12/2002 | 11:08 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

התשובה היא בהחלט כן אם אכן אין את קשאית להשתמש בתרופות האחרות שציינת

02/01/2003 | 11:01 | מאת: שלומית

פרופסור בז'ז'ינסקי שלום רב! אני בת 48 בקרוב ומאד חשוב לי להגיע לגיל המעבר עם מה שפחות חסרים ו"בריחות", מה אני יכולה ליטול היום לפני שיהיה מאוחר?

06/06/2003 | 23:17 | מאת: יעל

שלומית שלום, אני במצב דומה ובאותו גיל, אשמח אם תשתפי אותי במה שגילית. תודה יעל

מנהל פורום גיל המעבר