גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/12/2002 | 09:36 | מאת: שרה

שלום רב, אני בת 47. כבר כ-3 חודשים סובלת מסחרחורות, כאבי ראש (לפעמים חזקים), לחץ בחזה, הרדמות הידיים (לפעמים), הרגשה כללית רעה (לא כל הזמן). בדיקות דם תקינות (כולל בלוטת התריס, עדיין יש וסת), אקו לב תקין, לחץ דם תקין בדרך כלל, אקג תקין, מבחן מאמץ: כושר ירוד ללא סימנים איסכמיים. האם יתכן כי התופעות נובעות רק ממתח נפשי ללא סיבות/השלכות פיזיות? תודה, שרה

21/12/2002 | 10:36 | מאת: שושי

שרה שלום אני חושבת שאכול מי לחץ נפשי שרה תאסי קצת כושר הליכות ועל תיקחי. ללב

21/12/2002 | 18:06 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

בהחלט יתכן, האם בררו רמת ההורמונים LH ו FSH ?

מנהל פורום גיל המעבר