טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/02/2014 | 11:08 | מאת: רבקה

מהי הגישה המקובלת כיום? למיטב ידיעתי חלוקות מאד הדיעות בנושא זה... אז איך אישה שאין לה מושג ברפואה יכולה לקבל החלטה מושכלת בעניין ? איזה תחליף הורמונים נחשב כבעל המינון הנמוך ביותר ? מהו חלון ההזדמנויות להתחיל בטיפול כזה מבחינת התחלת הטיפול ? האם ישנו טיפול אלטרנטיבי חלופי ?

מהי הגישה המקובלת כיום? = כל אישה והגישה שמתאימה לה. אז איך אישה שאין לה מושג ברפואה יכולה לקבל החלטה מושכלת בעניין ? = אחרי שלומדת את הנושא מתייעצת עם הרופא שלה. איזה תחליף הורמונים נחשב כבעל המינון הנמוך ביותר ? = זה אישי מהו חלון ההזדמנויות להתחיל בטיפול כזה מבחינת התחלת הטיפול ?= זה שייך לדיון עם הרופא האם ישנו טיפול אלטרנטיבי חלופי ?= יש אפשרויות רבות וגם זה לדיון ולהתנסות אישית של כל אחת.

מנהל פורום גיל המעבר