אולטרה סאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/09/2013 | 17:17 | מאת: פרל

שלום אני בת 53 , הווסת הפסיק בגיל 51 אולטרסאונד וגינלי ואלו התוצאות: רחם: אורך 54 ממ עובי 53 ממ רוחב 61 ממ הערות: בנמח קדמי, שרירן קדמי מסוייד 9*10 ממ, בצוואר הרחם נצפו מספר החזרים ציסטיים עד 5 ממ עובי רירי הרחם 8 ממ. הערות: אקוגנית במרכז, פוליפ? שחלות: ימנית 11 ממ*19 ממ הערות: תקינה שמאלית 18ממ * 22 ממ הערות: בתוכה מבנה צלול 9*12 ממ דוגלס: נוזל בכמות מעטה הרופא אמר שיש לי דלקת באגן ונתן לי 2 סוגי אנטיביוטיקה: רולדין 150 פעמיים ביום ו-דוקסילין 100 פעמיים ביום וכן טבליות פלאג'יל 500 האם הרופא צודק באבחנה ובטיפול ומה אומר הממצא באולטרה סאונד אני מאוד מודאגת? תודה

איני יכול להגיע לאבחנה רק על סמך האולטרהסאונד ולכן איני יכול להתייחס לטיפול שקבלת.

מנהל פורום גיל המעבר