האים אני בגיל המעבר??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/09/2013 | 19:07 | מאת: אילנה

שלום רב. בת 47.4 החודש המחזור מאחר לי בשבועיים לפני שבוע הייתי אצל רופאת נשים שלחה אותי לבדיקת הריון והורמונים לפי התוצאות שיצאו היא ציינה שנכנסתי לגיל המעבר ואני לא בהיריון ואני יכולה לקיים יחסי מין ללא שום אמצעי מניעה (עד עכשיו אני ובעלי השתמשנו בקונדום) התוצאות של הבדיקות הם: ESTRADILO 332.00 FSH 43.37 LH 54.52 TSH 1.07 שאלתי היא: האם באמת נכנסתי לגיל המעבר ואני יכולה לקיים יחסים ללא קונדום? מה הבדיקות ההורמונליות מראות בדיוק?? תודה מראש על התשובות

על פניו נראה שהשחלות שלך כבר לא מתפקדות. יש לחזור על הבדיקה.

09/09/2013 | 09:25 | מאת: אילנה

מתי יש לחזור על הבדיקה שוב? תודה שוב מראש

מנהל פורום גיל המעבר