קבוצות סיכון לגבי טיפול הורמונלי בתופעות גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/03/2013 | 09:08 | מאת: אזרחית

שלום רב, מזה כמה חודשים התחלתי לסבול מגלי חום נוראיים והזעות לילה שמעירות אותי מספר פעמים בכל לילה. אני בת 50 ועד לפני כחודשיים עדיין קיבלתי מחזור אולם הוא לא סדיר כבר כשנה. לפי בדיקות דם שעשיתי אני כבר בגיל המעבר. מכיוון שמעולם לא ילדתי או נכנסתי להריון אני חוששת לקחת טיפול הורמונלי כי קראתי שזה מציב אותי בקבוצת סיכון לסרטן השד. האם אני צודקת? האם תוכל להבהיר עבורי את העניין? המון תודה

אכן טפול הורמונלי מעלה סיכון אך בדיון ביניך ובין הרופא נשים שלך תוכלי לברר את גודל הסכון ואת התחליפים הטפוליים ויש.

מנהל פורום גיל המעבר