מחזור שנגמר וגלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/01/2013 | 23:38 | מאת: שרה

שלום. שמי שרה ואני בת 42 אני ילדתי בן לפני חמישה חודשים והנקתי אותו ארבעה חודשים קיבלתי מחזור והכול בסדר, ובדרך כלל המחזור שלי סדיר , והחודש לא קיבלתי מחזור ויש לי גלי חום מאוד קשים , אני יודעת שעלי לפנות לרופא ואני עושה זאת בהקדם , עד שיגיע התור לרופא , אני מאוד אשמח אם תעזור לי לדעת האם המחזור לא יחזור לי יותר זה חשוב לי לדעת לפחות משהו אני עדיין צעירה ולאמא שלי נגמר המחזור מאוחר מאוד מה לעשות והאם המחזור יחזור תודה מראש שרה .

מצטער אך אין תשובות פרטניות לך דרך האינטרנט. יש תשובות כלליות כמו שינוי הורמונלי שיכול להיות זמני.

מנהל פורום גיל המעבר