כריתת רחם ושחלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/12/2012 | 19:36 | מאת: אילנה

בבדיקת היסטרוסקופיה נמצאו ברחם שלי תאים טרום סרטניים. אני בת 57 והרופא המליץ על ניתוח לפרסקופי של הוצאת הרחם אבל יחד עם השחלות, למרות שאין שום ממצא חשוד בשחלות.האם גם אתה היית ממליץ לכרות את השחלות, למרות שידוע על השפעתן החיובית על מערכות שונות בגוף, למרות פעילותן הנמוכה בגיל שלי.

הגישות חלוקות ולכל גישה יש את היתרונות שלה. זהו נושא שתדוני עם רופאך ולאחר שיציג לך את החסרונות והיתרונות תוכלי את לבחור בגישה שמתאימה לך.

מנהל פורום גיל המעבר