מנפאוזה מוקדמת,הריון ולידה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/07/2012 | 20:23 | מאת: הייהופ

שלום, בת 33 ילדתי את בתי הבכורה לפני שלוש שנים ללא טיפולים או בעיות. הנקתי עשרה חודשים ולכן חשבתי שהמחזור לא מגיע. בהמשך הגיעו גלי חום קשים ובדיקות כיוונו למנפאוזה מוקדמת..fsh בשמיים ובדיקות רבות הצביעו לאותו כיוון. זה ככה על קצה המזלג. לאחר שהבנתי שהריון נוסף יהיה לי רק מתרומה, עשינו את התהליך שלמזלי הצליח והיום אני חודש וחצי לאחר הלידה. הטיפולים שקבלתי היו למטרת הכנת הרחם ומעולם עוד לא קבלתי טיפול הורמונלי לתחזוקת המצב . בימים האחרונים התחילו שוב גלי חום ( אני מניקה). אני לא יודעת לאן לפנות מכאן ? הרופאים שהלכתי אליהם היו למטרת כניסה להריון והאם בכלל הגיוני שיש גלי חום כאלו בזמן הנקה וזמן כל כך קצר לאחר הלידה ? אודה להכוונה ומידע. תודה

יתכנו מספר סיבות למצבך כמו פעילות יתר של בלוטת תריס. מציע לפנות לרופא שלך שיעשה את בדיקות הדם המתאימות ואחרי שישוחח איתך ויעבור על הבדיקות יוכל לכוון אותך.

מנהל פורום גיל המעבר