גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/06/2012 | 21:14 | מאת: רחלי

מזה כ-7 שנים אני סובלת מגלי חום נוראיים,תדירות ההופעה של גלי החום כל שעה/שעה וחצי. לפני שבועיים התחלתי בטיפול הורמונלימשולב - פעמים ביום ג'ל אסטרוג'ל (2 סרגלים ביום) וכדור אחד בערב מסוג אוטרוגסטן . נכון להיום אין שיפור, אפילו לא קל בתדירות גלי החום. שמעתי על "ליידי קר"" ורציתי לדעת האם כדאי לנסות. (בעבר ניסיתי במשך שנים דיקור+כמוסות טבעיות מסוגים שונים, אך ללא תוצאות). אודה לכם על עצה, מכיוון שמצבי ממש לא נעים ובלתי ניסבל. תודה!!

לפני דיבורים והמלצות על טיפולים מציע לגשת לרופא המיומן בתחום. יש לברר מס נושאים כולל יתר פעילות של בלוטת התריס ועוד

31/07/2012 | 17:45 | מאת: ציפי

שלום לך אני סבלתי 15 שנה מגלי חום חשבתי לעצמי שאפתור בכל הדרכים הטבעיים ולא אגע בחומרים הכימיים המוצעים בקופות הרפואה, לפני 7 חודשים פנתי לדר' פאר מביח רמבם והוא הציע ליסידרת טיפול מעולה היום אני מרגישה טוב וחושבת שמגיע לכולם להרגיש כמוני הרופא מח' נשים בבי"ח רמבם

מנהל פורום גיל המעבר