האם המיקופלזמה חזרה?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/05/2012 | 23:56 | מאת: אסתי

שלום וברכה, לפני כחמישה חודשים חבר שלי אובחן עם מיקופלזמה הומיניס בבדיקת PCR. הוא קיבל אנטיביוטיקה רוליד (נדמה לי שזו הייתה האנטיביוטיקה), שלאחריה בדיקת PCR השנייה הייתה שלילית. אציין שאני בעקבות כך נבדקתי גם, והייתי שלילית. לפני כשבוע הוא ביצע בדיקת זרע (אנו מתחתנים עוד חודש וחושבים על היריון), שבה נמצא 1.7מליון למ"ל WBC וכן round cells שאלתי היא- האם הזיהום חזר? האם למיקופלזמה יש נטייה להתאושש אחרי שעובר מספיק זמן מהאנטיביוטיקה?

17/05/2012 | 00:24 | מאת: אסתי

היי, זו שוב אסתי... בהמשך לשאלה הקודמת, היום קיבלנו את תוצאות -ה-PCR של שאר מחלות המין, וכולן היו שליליות (כולל המיקופלזמה על סוגיה). כעת שאלתי היא שונה- בן זוגי נאלץ לעבור 3 פעמים רופא, כיוון שבכל פעם שהגיע לרופא, הרופא טען שאין זה תחום מומחיותו.רופא אורולוג מפנה לרופא עור ומין ולהיפך.. העניין מאד מתסכל. כאמור, בנוזל הזרע נמצעו 1.7 מליון למ"ל WBC ואילו תרבית השתן נמצאה נקייה לחלוטין. מי אמור לטפל במקרה כזה??

מציע לחזור על בדיקת PCR אם יש חששות.

מנהל פורום גיל המעבר